Samenwerkingspartners


Samenwerkingspartners

Om onze begeleiding optimaal te kunnen bieden, werken wij samen met diverse professionals.

Soms is begeleiding niet toereikend en schakelen wij partners in voor behandeling. Dit gebeurt na overleg met ouders en andere betrokkenen. Het gaat dan bijv. om traumabehandeling.
Wij halen de expertise van de partner bij ons in huis. Dit is een unieke manier van samenwerking: kinderen hoeven niet elders behandeling te krijgen, maar de behandelaar wordt bij ons voorgesteld aan het kind. Eerst wordt er samen met de reeds betrokken begeleider gewerkt aan een vertrouwensband. Daarna gaat de behandeling bij ons van start in een omgeving die voor het kind vertrouwd is. Niet zelden blijft de vaste begeleider van het kind daarbij aanwezig als vertrouwenspersoon. Die begeleider kan dat wat in de behandeling aan bod komt later weer meenemen in de begeleiding zodra de behandeling afgerond is.

Daarnaast werken we samen met een fokker van Duitse Herders en Tollers, waardoor wij beschikken over honden die bij passend zijn bij de begeleidingstrajecten en de doelen die op dat moment voorop staan.

Ten slotte werken we samen met professionals om onze kennis te kunnen verbreden, bijv. op het gebied van hondengedrag. Deze professionals verzorgen ons bijscholing.

Hieronder geven wij u graag een overzicht van onze samenwerkingspartners.
Heeft u ook interesse om met ons samen te werken vanuit uw kennis en expertise? Neem dan contact met ons op.

Klik op het logo om de website te bekijken: