Teambuilding 

Ben jij op zoek naar een leuke, ervaringsgerichte activiteit voor je team? Sinds enkele jaren bieden wij op maat verzorgde teambuildingsessies aan voor teams van verschillende bedrijfstakken. Ervaar samen hoe jullie nog beter kunnen samenwerken als team. Tijdens een teambuildingsessie kunnen we op verschillende manieren te werk gaan. We kunnen aan de slag gaan met een gerichte vraag vanuit jullie bedrijf of we verzorgen een meer algemene sessie waarbij jullie team middels het ervaringsgericht werken met een hond met elkaar de verbinding op zoekt.

Teambuilding in samenwerking met een hond is verfrissend, actief en uitdagend. Na afloop van onze teambuildingssessie gaan jullie de deur uit met een dosis nieuwe energie en meer inzicht binnen patronen die binnen jullie team spelen; bijvoorbeeld de verdeling van teamrollen, hoe de samenwerking verloopt etc. 

De kracht van de hond

Tijdens een teambuildingsessie maken wij gebruik van onze honden en hun spiegelend vermogen. Wij zetten ervaringsgerichte activiteiten in met en zonder hond. Dit doen wij om jullie als team uit te dagen en (on)bewuste patronen inzichtelijk te maken. Hoe een teambuildingsessie eruit kan zien stemmen we samen van te voren met jullie af.

Het is raadzaam om voorafgaand aan een teambuildingsessie bij jullie team te informeren of er mensen angstig zijn voor honden en dit aan ons door te geven. Wij kunnen hier dan in overleg met jullie rekening mee houden.

Locatie

Onze locatie beschikt over een grote binnen en buitenruimte waar we de teambuildingsessie kunnen verzorgen. Het is in overleg ook mogelijk om alvorens of achteraf met jullie team gebruik te maken van onze locatie om samen te lunchen of dineren.

Het is echter ook mogelijk om een teambuildingsessie te verzorgen op jullie eigen locatie. Hieraan zitten wel wat randvoorwaarden verbonden zodat wij veilig kunnen werken met onze honden. Deze kunnen we vooraf samen bespreken.