Ons Team

Al meer dan 10 jaar is Linda Borghans en haar team actief in de jeugdzorg. Het bedrijf ‘Begeleiding met 4 poten’ onderscheidt zich door hun bevlogenheid en door de inzet van hun honden als ‘assistent’. De praktijk bewijst dat deze bijzondere hulpverlening effectief, motiverend, actief en leuk is!

Het team is gegroeid en inmiddels geeft Linda, samen met Robin Penders en Laurie Linckens leiding aan het team van circa 20 gedreven professionals.

Alle medewerkers hebben verschillende specialistische achtergronden in de pedagogiek, psychotherapie of het onderwijs. Nog steeds is hun dienstverlening betrokken en betrouwbaar, laagdrempelig, persoonlijk en zijn de lijntjes met andere organisaties kort en krachtig.

De begeleiders worden gewaardeerd voor hun empathie. In hun aanpak staat altijd het belang van het kind of jong volwassene en zijn omgeving centraal. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt, is hun motto. Oplossingsgericht werken en verantwoordelijkheid nemen, daar staan ze voor. Opgeven is geen optie.

Kwaliteit

Het team van Begeleiding met 4 poten is gevormd door normen, waarden en morele ontwikkeling. Het zijn professionals in hart en nieren. Altijd gaan ze voor de hoogste kwaliteit. Uiteraard voldoen ze aan de kwaliteitsnormen van het SKJ en volgen ze relevante bijscholingen. De organisatie is ISO-gecertificeerd.

Opleidingen voor professionals

‘De 4 Poten Academie’

Wij delen onze passie zielsgraag. Geven onze jarenlange kennis en ervaring van harte door aan andere professionals die de hond willen inzetten in hun hulpverlening. Onze gecertificeerde opleiders (AAI-geaccrediteerd) doen dat door het geven van gerichte opleidingen, trainingen en masterclasses.

Onze honden

Onze honden zijn onze trouwe maatjes. Ieder met een eigen, unieke karakter en mogelijkheden. Net als de mens. En daar maken wij gebruik van.