Hoe starten we?

Voor kinderen jonger dan 18 jaar of jongeren vanaf 18 jaar.
U bent bij ons terecht gekomen via een doorverwijzing van de gemeente, een behandelaar of uw huisarts. Of u heeft ons gevonden via een andere weg, zonder verwijzing. Dat kan ook!

Kennismakingsgesprek
Als eerste plannen we een kennismakingsgesprek. Dit kan met of zonder uw kind. Aan u de keuze. Klikt het en heeft u vertrouwen in ons, dan stemmen we de begeleidingsvorm af. Zie de diverse begeleidingsmogelijkheden op onze website. Daarna volgt het intakegesprek.

Intakegesprek
Na de kennismaking volgt een uitgebreide intake. Dit gebeurt zonder de aanwezigheid van het kind.

Startdatum

Wanneer u een indicatie heeft via de gemeente of een verwijsbrief van de huisarts kan er na het intakegesprek in principe direct gestart worden. Indien u niet bekend bent bij de gemeente volgt mogelijk nog een huisbezoek.

De beschikbaarheid van een passende begeleidster of begeleider kan de startdatum beïnvloeden. Maar het is heel fijn om te melden dat wij beperkte wachttijden hebben.

Naast trajecten die via de gemeente geïndiceerd worden en particuliere trajecten, is begeleiding op PGB-basis ook mogelijk. In ieder geval zijn al onze trajecten maatwerk, afgestemd op uw kind.

Voor meer informatie en eventuele kosten, neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Ons aanbod