Verdiepingsmodules

Deze modules zijn ontwikkeld voor de mensen die zich verder willen verdiepen in de kracht van de hond en die de basisopleiding met goed gevolg hebben afgerond of die elders een AAI opleiding hebben gevolgd.


De verdiepingsmodules zijn ontzettend leerzaam, waardevol voor jou als coach en superleuk!

Werken in de natuur met de hond

Natuur is leven, vitaliteit en energie. Het werken met je hond in de natuur zorgt voor een extra dimensie in je sessies. Je kunt zoveel meer doen dan alleen maar wandelen in de natuur! Tijdens deze dag ontdek je hoe je in de natuur (doelgerichte) sessies kunt vormgeven; welke opdrachten je kunt uitvoeren en met welke randvoorwaarden je rekening moet houden zodat het voor iedereen een fijne en leerzame beleving wordt.

Datum28 september 2024
Tijd10.00u – 17.00u
LocatieMaar 16, 6454AM Jabeek
Kosten€ 200,
Deelnemersmin. 4, max. 8

Angst voor honden

Binnen het AAI werkveld kom je regelmatig mensen tegen met angst voor honden. Tijdens deze module ga je je verder verdiepen binnen het thema: angst en hoe je mensen met angst voor honden kunt begeleiden. Je leert over verschillende methoden die je kunt inzetten bij deze doelgroep op een ervaringsgerichte manier.

Datum16 november 2024
Tijd10.00u – 17.00u
LocatieMaar 16, 6454AM Jabeek
Kosten€ 200,-
Deelnemersmin. 4, max. 8

Spiegelen met de hond

Honden houden mensen vaak een spiegel voor. Ze reageren namelijk vooral op de energie en lichaamstaal van de mensen. Het inzetten van een spiegelsessie kan ervoor zorgen dat je snel tot de kern van het probleem komt. Maar hoe zet je een goede spiegelsessie op? Waar moet je rekening mee houden? Welke vragen kun je stellen? Dit leer je deze dag en natuurlijk op een ervaringsgerichte manier.

DatumDatum voor 2025 volgt
Tijd10.00u – 17.00u
LocatieMaar 16, 6454AM Jabeek
Kosten€ 200,-
Deelnemersmin. 4, max. 8

Aanmelden of vragen?

Direct aanmelden of vragen over de opleiding? Laat het ons weten!