Onze partners

Samenwerking
Vanaf 1 januari 2024 werkt Begeleiding met 4 poten intensiever samen met andere jeugdhulporganisaties in Zuid-Limburg. Dit doen wij onder de naam ‘De Kracht van Dichtbij’.

Deze samenwerking is ontstaan nadat de gemeentes in Zuid-Limburg nieuwe contracten hadden afgesloten met jeugdhulpaanbieders.

Door de samenwerking van jeugdhulporganisaties en de wens van de gemeentes is ‘De Kracht van Dichtbij’ ontstaan. Op deze manier is er één aanspreekpunt voor de gemeentes en wij als organisaties kunnen nog meer gebruik maken van alle deskundigheid in het samenwerkingsverband. Op deze manier kunnen we gezinnen nog beter ondersteunen. Benieuwd met wie wij binnen dit verband samenwerken? Kijk dan op krachtvandichtbij.nl.

Behandeling
Soms is onze begeleiding niet toereikend en schakelen wij dus specialisten in met specifieke expertises. Deze specialisten komen vaak naar ons toe. Dat betekent dat jeugdigen in de voor hen bekende en vertrouwde omgeving in Jabeek behandeld kunnen worden. Niet zelden blijft de vaste begeleider van de jeugdige daarbij aanwezig als vertrouwenspersoon. Onze begeleider neemt bijzonderheden later mee in de reguliere begeleiding zodra de specifieke behandeling afgerond is. Een bijzonder fijn samenwerkingsverband en uniek in de regio.

Veel waardering voor onze samenwerkingspartners

Onderaan deze pagina staan de logo’s van onze samenwerkingspartners. Heb jij ook interesse om met ons samen te werken vanuit jouw kennis en expertise? Neem dan contact op met Linda Borghans: L.Borghans@begeleidingmet4poten.nl

Kennel von Loosbroekerhaus